MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej: Wszystkie produkty...
fot. Wojciech Matusik

Wydajesz za dużo na jedzenie? Pewnie nie stosujesz tych 5 prostych sposobów oszczędzania na żywności

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej: Wszystkie produkty spożywcze wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych należy trzymać w lodówce, w odpowiednim miejscu i temperaturze. Rozkład temperatur jest różny i zależy od typu urządzenia, dlatego też warto najpierw zapoznać się z instrukcją producenta, by móc właściwie ułożyć żywność w lodówce.

Zobacz również

Wakacje w Helu dawniej. Wybierz się w sentymentalną podróż nad Bałtyk

Wakacje w Helu dawniej. Wybierz się w sentymentalną podróż nad Bałtyk

Sztuka układania kwiatów na placu Teatralnym, czyli IV Weekend z Florystyką w CSK

Sztuka układania kwiatów na placu Teatralnym, czyli IV Weekend z Florystyką w CSK

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Ostrzeżenie meteo dla całej Wielkopolski

Ostrzeżenie meteo dla całej Wielkopolski

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety