Warsztaty kulinarne: królowały potrawy szybkie, proste i zdrowe

Marek Wolski
Marek Wolski
Szamociński Ośrodek Kultury
Udostępnij:
W Szamocinie trwa cykl warsztatów kulinarnych, które odbywają się w budynku Kultury-Centrum Integracji Środowiskowej.

Tematem przewodnim ostatniego spotkania było przygotowanie potraw szybkich, prostych i przede wszystkim zdrowych takich, jak m.in.: kotleciki z fasoli, faszerowana cukinia, jabłecznik i fit ciasteczka dyniowe.
Tradycyjnie w szamocińskich warsztatach uczestniczą dojrzali miłośnicy dobrej kuchni, jak i ci którzy dopiero rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.

Jak zwykle było bardzo smacznie, radośnie i kreatywnie. Już w maju Szamociński Ośrodek Kultury zaprasza dzieci i seniorów na warsztaty o pszczołach. Już niedługo zapisy. Koniecznie bądźcie z nami

– zachęca dyrektor Szamocińskiego Ośrodka Kultury, Dariusz Rybarczyk

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Bezkręgowce w herbacie? Zdumiewające badanie

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Więcej informacji na stronie głównej Nasze Miasto
Dodaj ogłoszenie