Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Miodownik to ciasto, które warto zrobić na dwa lub trzy dni...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny miodownik z kaszą manną. Niezawodny przepis na zjawiskowe ciasto. Idealne ciasto dla prawdziwych łasuchów

Miodownik z kremem z kaszy manny. Przygotowanie

Miodownik to ciasto, które warto zrobić na dwa lub trzy dni przed planowaną uroczystością, imprezą czy spotkaniem z bliskimi. Placki miodowe po upieczeniu są nieco twarde i dopiero po kilku dniach stają się idealnie miękkie i pyszne.

Zobacz również

Filmowa majówka w Centrum Kultury. Coś dla kinomaniaków!

Filmowa majówka w Centrum Kultury. Coś dla kinomaniaków!

Koniec sezonu grzewczego w Tarnowie. Trwał 207 dni

Koniec sezonu grzewczego w Tarnowie. Trwał 207 dni

Polecamy

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie