Foodtrucki na chodzieskim Rynku. Dwa dni w klimacie festynu

Dariusz Olejniczak
Dariusz Olejniczak
Weekend w Chodzieży należy do wielbicieli przysmaków, serwowanych w foodtruckach. Na dwa dni Rynek zamienił się w wielką jadalnię. Wielu mieszkańców skorzystało z okazji, by poczuć się w swoim mieście trochę jak na wakacjach, w jakiejś nadmorskiej miejscowości, w których oferta szybkiej kuchni jest wiecznie kuszącą propozycją. Menu barów na kółkach było dosyć urozmaicone, odwołujące się do kuchni różnych, także tych bardziej egzotycznych krajów. W sobotę, 25 września, pogoda szczęśliwie sprzyjała posiłkom na świeżym powietrzu.

Mobilnych ołtarzy jednak nie będzie?

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie