MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Noc Muzeów w Pałacyku Zielińskiego w Kielcach. Były liczne atrakcje [ZDJĘCIA]

Noc Muzeów w Pałacyku Zielińskiego w Kielcach. Były liczne atrakcje [ZDJĘCIA]

W Skawinie bieg dla dzieci, dorosłych, rolkarzy i kijkarzy

W Skawinie bieg dla dzieci, dorosłych, rolkarzy i kijkarzy

Polecamy

Panie z ,,ciężką nogą" straciły prawo jazdy

Panie z ,,ciężką nogą" straciły prawo jazdy

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?