Tematem przewodnim ostatniego spotkania było przygotowanie potraw szybkich, prostych i przede wszystkim zdrowych takich, jak m.in.: kotleciki z fasoli, faszerowana cukinia, jabłecznik i fit ciasteczka dyniowe.
Tradycyjnie w szamocińskich warsztatach uczestniczą dojrzali miłośnicy dobrej kuchni, jak i ci którzy dopiero rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.
Jak zwykle było bardzo smacznie, radośnie i kreatywnie. Już w maju Szamociński Ośrodek Kultury zaprasza dzieci i seniorów na warsztaty o pszczołach. Już niedługo zapisy. Koniecznie bądźcie z nami
– zachęca dyrektor Szamocińskiego Ośrodka Kultury, Dariusz Rybarczyk
Leczo warzywne. Przepis na obiad bez mięsa
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?