MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Dziczyzna na talerzu to część projektu "Dobre z lasu", realizowanego przez Państwowe Gospodarstwa Leśne Lasy Państwowe

Wanda Bihun
Wanda Bihun
Projekt "Dobre z lasu" realizowany przez Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe ma na celu promowanie dziczyzny, miodów oraz płodów runa leśnego, pochodzących z polskich lasów.

W ramach Projektu Lasów Państwowych "Dobre z lasu" w DD Senior-Wigor Marta Misztal, reprezentująca KGW Dziarskie Babki z Dzierzążenka, przygotowała gołąbki z mięsa daniela. Seniorzy, którzy degustowali dziczyznę na talerzu potwierdzili jej wyjątkowy smak.
Dziczyzna jest mięsem najwyższej klasy, pochodzącym od zwierząt dziko żyjących. Swój unikalny smak i aromat zawdzięcza temu, że zwierzęta żyją na terenach dzikich i nie skażonych przez człowieka. Dziki, sarny i jelenie żywią się naturalnym pokarmem i swobodnie się poruszają.

Dziczyzna na talerzu to część projektu "Dobre z lasu", reali...

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Komary - co je wabi a co odstrasza?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na zlotow.naszemiasto.pl Nasze Miasto