Koło Gospodyń Miejskich w Chodzieży po raz drugi bierze udział w "Kulinarnych podróżach po Wielkopolsce". W ramach projektu firmy Polskapress powstanie książka kucharska oraz seria filmów z przepisami z całego regionu. Tym razem będą to przepisy na potrawy na wielkanocny stół.
Chociaż chodzieskie Gospodynie Miejskie nie zajmują się tylko gotowaniem, mają swoje sprawdzone receptury, którymi chętnie podzielą się z czytelnikami i internautami.
We wtorek w siedzibie Centrum Aktywności Serniora "Wigor" przygotowywały pod okiem kamery pieczony "pasztet babci Marty" oraz sos, z którym można go zaserwować. Oprócz tego wykonały kilka rodzajów pasty do faszerowania jaj.
Zobacz przepisy z Chodzieży, które ukazały się w poprzedniej edycji "Kulinarnych Podróży":
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?