Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Chodzież: Kuchenne rewolucje zakończone. Kameralna po finałowej kolacji

MH, ANK
ANK
W restauracji Kameralna zakończono kręcenie "Kuchennych Rewolucji". Wiemy, co podano na finałowej kolacji!

Wczoraj w nocy, w Chodzieży zakończono zdjęcia do programu "Kuchenne Rewolucje". Zgodnie z formułą kulinarnego show, jego kulminacyjnym punktem była finałowa kolacja. Uczestniczyło w niej 40 zaproszonych osób, dla których przygotowano czteroosobowe stoliki. Co ciekawe, jak relacjonuje jeden z uczestników wydarzenia, gości wpuszczono do lokalu dopiero około godz. 21.30.

Zobacz też: Zdjęcia z wizyty Magdy Gessler w Chodzieży

W środku oprócz nowego wystroju, na uczestników kolacji czekało deserowe wino. Na przystawkę podano pasztet z orzeszkami, a oprócz tego można było także skosztować gziku z koperkiem i szczypiorkiem, udekorowanego rzodkiewką. Wśród potraw serwowanych na ciepło, znalazła się zupa "botwinka" z młodych buraków, z połówką jajka na twardo. Tę ostatnią niektórym gościom nalewała sama prowadząca "Rewolucje" Magda Gessler.

Danie główne można było wybrać spośród dwóch propozycji: faszerowanego kurczaka i smażonego karpia. Dodatkiem do mięsa były kopytka, zasmażana kapusta i sałatka z jajkiem. Na koniec zaserwowano półpłynny deser z truskawkami. Konsumpcja i nagrywanie, zakończyły się dopiero po północy.

Więcej w najbliższym wydaniu Chodzieżanina.

Chodzież.naszemiasto.pl na Facebooku - dołącz do naszej społeczności!

Byłeś świadkiem interesującego wydarzenia? Napisz do nas: [email protected] lub zadzwoń: (67) 281 24 67

od 7 lat
Wideo

Uwaga na Instagram - nowe oszustwo

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na chodziez.naszemiasto.pl Nasze Miasto